slim fitOvergewicht is een begrip van alle tijd. Jong of oud, man of vrouw,  iedereen kan hier mee te maken krijgen om zeer uiteenlopende redenen. Reden om er iets aan te doen is voor iedere individu anders. Het kan je gezondheid zijn, beperkte mobiliteit, je geluksgevoel of gewoon cosmetisch.

Het aantal recepturen, diëten of afvalprogramma’s is inmiddels niet meer te tellen. Echter als fysiotherapeuten zien wij een groeiende behoefte aan effectieve maar vooral duurzame resultaten. Reden hiervan is dat gezondheid hierbij steeds meer een rol gaat spelen. Denk hierbij aan onder andere hart en vaatproblemen, gewrichtsklachten, conditionele problemen of chronische aandoeningen (bv. diabetes of nierfalen). Ook wanneer je niet te maken hebt met een van deze klachten, wil je dit natuurlijk graag voorkomen. Het beheersen van gewicht en omvang noemen we dan preventie.

PROGRAMMA
Slim & Fit is een programma dat gericht is op gewichtsbeheersing en fitheid in combinatie met de juiste voeding voor jou. In tegenstelling tot vele andere programma’s, binden wij ons niet aan producten in de vorm van voedingssupplementen of maaltijdvervangers. Hierin zit namelijk niet de oplossing voor duurzame gewichtsbeheersing. Deze middelen zijn dienen vaak een snel en kortdurend effect. Dit in tegenstelling tot hetgeen de producenten beweren en de, vaak, onterechte wetenschappelijke onderbouwing. Tevens leidt het af van hetgeen waar het om moet gaan nl. “De manier waarop je zorg draagt voor jouw lichaam oftewel je leef-, eet- en drinkpatroon”.

AANPAK
Deze zogenaamde gedrag-gecentreerde aanpak geeft je inzicht in hoe jouw leefgewoonten invloed hebben op je gewicht. Vervolgens kijken we samen hoe dit beter kan.
Na een intake procedure en analyse, komen we in overleg, tot een realistische doelstelling. Voor de realisering van de doelstelling gaan we als volgt te werk:
Enerzijds door het voedingspatroon onder de loep te nemen samen met uw trainer / begeleider. Anderzijds door samen met een Personal Trainer tot een beweegplan te komen dat bij jou past. Opgeteld moet dit leiden tot uitgebalanceerd plan van aanpak en tot verwezenlijking van het gestelde doel.
Let wel, wij denken niet uitsluitend in getallen maar in realistische termen.
Let op: Het is een intensief programma... Het traject heeft een duur van 6 weken waarbij u 3x per week 1 uur traint. Dit is de minimale tijd die u moet investeren in uw training voor een optimaal resultaat. Afwijkingen in de programmering kunt u bespreken met uw trainer / begeleider.

VOEDING
Zoals u gewent bent van FysioCare Klimmen, zetten wij in op het beste resultaat voor u. Om deze reden werken wij, in het kader van Slim & Fit, samen met diëtisten uit de regio, indien noodzakelijk. In eerste instantie zullen we samen met u kijken naar uw voeding en leefpatroon. Met onze jarenlange ervaring bij het adviseren van diverse (top-)sporters en professionele balletopleidingen, kunnen wij u ook op dit vlak prima, intern, bedienen. Indien nodig, zullen wij externe expretise inzetten. Hiermee kunnen wij een hoogwaardig, integraal plan bieden dat u ondersteunt bij uw gewichtproblemen.


cibg
echografie
q-support website
Register Fysiotherapeut
Vergoedingen van zorgverzekeraars
Bezoek de facebook pagina van Fysiocare Klimmen
Klachtenportaal en zorg

Contact

FysioCare Klimmen
Drossaert de Limpensplein 12-14
6343 AW Klimmen
KVK 52496821

T 045-5491568
E .
W www.fysiocareklimmen.nl

Openingstijden

08.00uur t/m 12.00uur FT/TR
12.00uur t/m 13.00uur Pauze
13.00uur t/m 18.00uur FT/TR
18.00uur t/m 19.00uur Pauze
19.00uur t/m 20.30uur (FT)/TR

m.u.v. Woensdag en Vrijdag avond: gesloten

Zaterdag
10.00uur t/m 12.00uur FT

FT = Fysiotherapie
TR = Training

Nieuwsbrief ontvangen?

  1. Uw Naam:(*)
    Geen Naam gegeven!
  2. Uw Email(*)
    Ongeldig emailadres!
  3. Zet een vinkje
    Invalid Input