slim fitOvergewicht is een begrip van alle tijd. Jong of oud, man of vrouw,  iedereen kan hier mee te maken krijgen om zeer uiteenlopende redenen. Reden om er iets aan te doen is voor iedere individu anders. Het kan je gezondheid zijn, beperkte mobiliteit, je geluksgevoel of gewoon cosmetisch.

Het aantal recepturen, diëten of afvalprogramma’s is inmiddels niet meer te tellen. Echter als fysiotherapeuten zien wij een groeiende behoefte aan effectieve maar vooral duurzame resultaten. Reden hiervan is dat gezondheid hierbij steeds meer een rol gaat spelen. Denk hierbij aan onder andere hart en vaatproblemen, gewrichtsklachten, conditionele problemen of chronische aandoeningen (bv. diabetes of nierfalen). Ook wanneer je niet te maken hebt met een van deze klachten, wil je dit natuurlijk graag voorkomen. Het beheersen van gewicht en omvang noemen we dan preventie.

PROGRAMMA
Slim & Fit is een programma dat gericht is op gewichtsbeheersing en fitheid in combinatie met de juiste voeding voor jou. In tegenstelling tot vele andere programma’s, binden wij ons niet aan producten in de vorm van voedingssupplementen of maaltijdvervangers. Hierin zit namelijk niet de oplossing voor duurzame gewichtsbeheersing. Deze middelen zijn dienen vaak een snel en kortdurend effect. Dit in tegenstelling tot hetgeen de producenten beweren en de, vaak, onterechte wetenschappelijke onderbouwing. Tevens leidt het af van hetgeen waar het om moet gaan nl. “De manier waarop je zorg draagt voor jouw lichaam oftewel je leef-, eet- en drinkpatroon”.

AANPAK
Deze zogenaamde gedrag-gecentreerde aanpak geeft je inzicht in hoe jouw leefgewoonten invloed hebben op je gewicht. Vervolgens kijken we samen hoe dit beter kan.
Na een intake procedure en analyse, komen we in overleg, tot een realistische doelstelling. Voor de realisering van de doelstelling gaan we als volgt te werk:
Enerzijds door het voedingspatroon onder de loep te nemen samen met een voedingscoach. Anderzijds door samen met een Personal Trainer tot een beweegplan te komen dat bij jou past. Opgeteld moet dit leiden tot uitgebalanceerd plan van aanpak en tot verwezenlijking van het gestelde doel.
Let wel, wij denken niet uitsluitend in getallen maar in realistische termen.

SAMENWERKING
Zoals u gewent bent van FysioCare Klimmen, zetten wij in op het beste resultaat voor u. Om deze reden zijn wij, in het kader van Slim & Fit, de samenwerking aangegaan met Liv’ en jij. Een bevlogen onderneming uit Klimmen welke gezicht gegeven wordt door Henriette Habets. Henriette heeft zich de afgelopen jaren bewezen als succesvol gewichtscoach en is aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten Nederland (BNG). Haar aanpak kenmerkt zich door haar persoonlijke en klantgerichte aanpak. Kwaliteit, zorgzaamheid en heel veel enthousiasme zijn hierbij haar leidraad.
Vanwege deze ingrediënten, hebben wij gekozen voor Liv’ en Jij. Dankzij onze samenwerking kunnen wij een hoogwaardig, integraal plan bieden dat u ondersteunt bij uw gewichtproblemen.
Voor meer informatie over Liv’ en Jij, verwijzen wij graag naar www.livenjij.nl
logo livenjij

Corona VirusCORONA PROTOCOL BIJ FYSIOCARE KLIMMEN:

Vanaf 16 maart gelden er aangescherpte maatregelen in Nederland. Deze zijn ingesteld door de overheid. Wat betekend dit voor uw bezoek aan onze praktijk?


Als behandelaars nemen wij de volgende beschermende maatregelen:
- Naast dat wij onze handen wassen na iedere behandeling (zoals u gewend bent van ons), zullen wij deze zowel voor als na, ook desinfecteren
- Wij schudden geen handen maar groeten u mondeling
- Na ieder behandeling behandelen wij de behandeltafel met desinfecterend middel (zoals u van ons gewend bent)
- Bij hoesten, grieperigheid en/of koorts blijven wij thuis. De werkende behandelaars zijn klachtenvrij
- Alle contact oppervlakken maken wij regelmatig schoon met desinfecterend middel

Wat verwachten wij van u?
- Bij binnenkomst uw handen desinfecteren met het middel dat aanwezig is in de wachtkamers
- Bij verkoudheid, grieperigheid en/of koorts, gelieve u af te melden en thuis te blijven
- Aangezien de revalidatie-trainingen in kleine aantallen plaatsvinden, zullen deze gewoon doorgang vinden
- Tijdens training tussentijds regelmatig uw handen desinfecteren met de middelen die aanwezig zijn in onze praktijk

Wij houden de informatie van het RIVM nauwlettend in de geen en zullen ons protocol aanpassen daar waar noodzakelijk


Vast onze dank voor uw medewerking,
Team Fysiocare Klimmen
cibg
echografie
q-support website
Register Fysiotherapeut
Vergoedingen van zorgverzekeraars
Bezoek de facebook pagina van Fysiocare Klimmen
Klachtenportaal en zorg

Contact

FysioCare Klimmen
Drossaert de Limpensplein 12-14
6343 AW Klimmen
KVK 52496821

T 045-5491568
E .
W www.fysiocareklimmen.nl

Openingstijden

08.00uur t/m 12.00uur FT/TR
12.00uur t/m 13.00uur Pauze
13.00uur t/m 18.00uur FT/TR
18.00uur t/m 19.00uur Pauze
19.00uur t/m 20.30uur (FT)/TR

m.u.v. Woensdag avond: gesloten

Zaterdag
10.00uur t/m 12.00uur FT

FT = Fysiotherapie
TR = Training

Nieuwsbrief ontvangen?

  1. Uw Naam:(*)
    Geen Naam gegeven!
  2. Uw Email(*)
    Ongeldig emailadres!
  3. Zet een vinkje
    Invalid Input