Massage

Inmiddels bekend bij FysioCare Klimmen is het massageconcept. Middels dit concept is het mogelijk, om ook zonder medische indicatie, binnen te lopen bij FysioCare en wel voor een fijne ontspanningsmassage of sportmassage. De massages worden gegeven door een, NGS, opgeleide masseuse in een professionele omgeving.
Sporter of niet-sporter, man of vrouw.., U kunt bij ons alltijd rekenen op de meest professionele benadering en behandeling. Gun u zelf (of een ander) het optimale gevoel van ontspanning en fitheid… It all starts with taking care of yourself!

U kunt kiezen uit:
- Sportmassage
- Ontspanningsmassage
- Oriental massage
- Hotstone massage
- Stoelmassage
- Gezichtsmassage
- Voetmassage

Sportmassage: Kan worden toegepast bij een gezonde (niet-) sporter met als doel lichamelijke conditieverbetering en/of het wegnemen van vermoeidheidsverschijnselen als gevolg van lichamelijke inspanning. Het gevoel van ontspanning (mentaal en fysiek) zal ook bijdragen aan lichamelijk herstel.
Ontspanningsmassage: Door middel van rustige handgrepen en massagetechnieken, uitgevoerd met verwarmde oliën, zult u een optimaal moment van ontspanning ervaren. De intensiteit kunt u zelf bespreken met de masseuse.
Oriental massage: Dit is een ontspanningsmassage waarbij oosterse, traditionele massage technieken, gebruikt worden. De massage kan zowel met als zonder verwarmde oliën worden uitgevoerd. Tevens zal het lichaam op mobiliteit behandeld worden. Rustig en geleidelijk rekken van spieren en pezen maar ook het (mobiliseren) bewegen van gewrichten, maakt onderdeel uit van deze massage. Het geheel van deze technieken en de optimale ontspanning die tijdens en na de behandeling, voelbaar is, maakt dit tot een bijzondere beleving.
Hotstone massage: Een hot stone massage is een massage van het lichaam met olie en stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hot stone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.Na een legging van de hot stones op het lichaam word je verder los gemasseerd met de warme stenen en warme olie. Hot stone massage zorgt voor een aangename en diepe relaxatie.
Stoelmassage: Voor degene die niet makkelijk 30 minuten op een tafel ligt of uitsluitend een schoudermassage wenst, beschikken wij over een comfortabele massage stoel.
Gezichtsmassage: Spanning in het aangezicht of hoofdpijnklachten kunnen behandeld worden middels een gezichtsmassage. 
Voetmassage: Pijnlijke of vermoeide voeten, kunnen leiden tot diverse klachten in ons lichaam. Een absolute aanrader voor een, algemeen, ontspannen gevoel.
Voor tarieven klik hier. Voor een afspraak of meer informatie belt u 045-5491568. Tot ziens!

Let op: Wij stellen prijs op persoonlijke hygiene van zowel onze medewerkers als onze gasten. Oneerbare voorstellen of intenties worden door ons niet getolereerd!cibg
echografie
q-support website
Register Fysiotherapeut
Vergoedingen van zorgverzekeraars
Bezoek de facebook pagina van Fysiocare Klimmen
Klachtenportaal en zorg

Contact

FysioCare Klimmen
Drossaert de Limpensplein 12-14
6343 AW Klimmen
KVK 52496821

T 045-5491568
E .
W www.fysiocareklimmen.nl

Openingstijden

08.00uur t/m 12.00uur FT/TR
12.00uur t/m 13.00uur Pauze
13.00uur t/m 18.00uur FT/TR
18.00uur t/m 19.00uur Pauze
19.00uur t/m 20.30uur (FT)/TR

m.u.v. Woensdag en Vrijdag avond: gesloten

Zaterdag
10.00uur t/m 12.00uur FT

FT = Fysiotherapie
TR = Training

Nieuwsbrief ontvangen?

  1. Uw Naam:(*)
    Geen Naam gegeven!
  2. Uw Email(*)
    Ongeldig emailadres!
  3. Zet een vinkje
    Invalid Input