praktijk1FysioCare Klimmen is een praktijk voor fysiotherapie, die in oktober 2011 haar deuren opende in de gemeente Voerendaal-Klimmen. De bedrijfsvoering staat onder leiding van Marcel Witte (sportfysiotherapeut / eigenaar).

FysioCare Klimmen is een bedrijf dat zich richt op actieve revalidatie. Dit betekent dat, zodra het mogelijk is, de patiënt op actieve wijze werkt aan zijn/haar herstel. Trainingsprincipes spelen hierbij een sleutelrol. Hiervoor is de praktijk uitgerust met moderne behandel- en revalidatiefaciliteiten van zeer hoge kwaliteit.
Naast fysiotherapie is er specialistische aandacht voor manuele therapie, echografie, shockwave, revalidatietraining, sportrevalidatie, osteopathische techniek, dry needling en training.

visieBedrijfsvisie
Klachten aan ons bewegingsapparaat kunnen zeer divers zijn. Zo onderscheiden we, onder andere:

 • acute- en chronische (langer dan 3 maanden) klachten
 • traumata (bv. breuken en verstuikingen)
 • sportletsels en post-operatieve klachten.

Enkele bekende symptomen die zich hierbij, al dan niet gecombineerd, voor kunnen doen zijn pijn, bewegingsbeperkingen, uitstraling en krachtverlies. In een eerste behandelfase kunnen lokale- en/of manuele behandeltechnieken prima uitkomst bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld mobilisatie, manipulatie, massage of fysische techniek. Echter, het lange termijneffect hiervan is vaak beperkt. Voor een optimaal herstel binnen ons dagelijks functioneren oftewel functioneel herstel, is oefening van de specifieke lichaamsfuncties een voorwaarde om recidiveren (herhaling) te voorkomen. Dit komt aan bod in een tweede en derde behandelfase, resp. algemene- en functionele revalidatietraining.

FysioCare Klimmen is voor u de aangewezen revalidatie partner, wanneer het gaat om het  behandelen en begeleiden tot een functioneel herstel.

cibg
echografie
q-support website
Register Fysiotherapeut
Vergoedingen van zorgverzekeraars
Bezoek de facebook pagina van Fysiocare Klimmen
Klachtenportaal en zorg

Contact

FysioCare Klimmen
Drossaert de Limpensplein 12-14
6343 AW Klimmen
KVK 52496821

T 045-5491568
E .
W www.fysiocareklimmen.nl

Openingstijden

08.00uur t/m 12.00uur FT/TR
12.00uur t/m 13.00uur Pauze
13.00uur t/m 18.00uur FT/TR
18.00uur t/m 19.00uur Pauze
19.00uur t/m 20.30uur (FT)/TR

m.u.v. Woensdag en Vrijdag avond: gesloten

Zaterdag
10.00uur t/m 12.00uur FT

FT = Fysiotherapie
TR = Training

Nieuwsbrief ontvangen?

 1. Uw Naam:(*)
  Geen Naam gegeven!
 2. Uw Email(*)
  Ongeldig emailadres!
 3. Zet een vinkje
  Invalid Input